facebook
Genel

Güneydoğu Cam’ın iş süreçlerinde verimlilik Netsis 3 Entegre ile arttı

1968 yılında kurulan ve cam sektöründe gerek satış gerekse cam işleme alanında faaliyet gösteren Güneydoğu Cam, yaklaşık 30 yıldır Netsis ürün ailesindeki çözümlerden yararlanıyor.

Üretimden tahsilata kadar olan tüm iş süreçlerinde güncel teknolojiyi yakından takip eden Güneydoğu Cam, bu amaçla son olarak Logo’nun Netsis 3 Entegre çözümünü uygulamaya aldı. Böylece iş süreçlerinde büyük ölçüde verimlilik artışı sağlayan şirket, personelinin iş yükünü de yarı yarıya azaltarak çalışan memnuniyetinde önemli bir artış elde etti.

Güneydoğu Cam’da Netsis3 Entegre ERP Projesi

1968 yılında Gaziantep’te kurulan Güneydoğu Cam, yıllık 75 bin ton satışla Şişecam’ın en aktif bayilerinden biri olmanın yanı sıra, 500 bin metrekare işleme kapasitesiyle üretim alanında da faaliyet gösteriyor. Şirketin gerçekleştirdiği üretim operasyonları arasında ısıcam üretimi, temperleme, cam işleme gibi faaliyetler de yer alıyor. Teknolojik gelişmeler ve pazar talepleri doğrultusunda dünyada ve Türkiye’deki cam sektöründe yaşanan değişimlere uyum sağlamak Güneydoğu Cam açısından büyük önem taşıyor. Sektörde istikrarlı ve kalıcı bir şekilde büyümek için de teknolojik altyapının çok sağlam bir şekilde kurulması gerektiğine inanan Güneydoğu Cam, Netsis 3 Entegre çözümü ile iş süreçlerinin tamamını etkili bir şekilde yönetiyor. Netsis 3 Entegre ile iş süreçlerindeki verimliliği önemli ölçüde artıran şirket, yaklaşık 30 yıldır olduğu gibi, bundan sonraki süreçte de teknoloji yolculuğuna Logo çözümleri ile devam etmeyi planlıyor.

İhtiyaçlar

  • Sektörel gelişmelere uyumlu bir teknolojik altyapı oluşturmak
  • Ofis ve üretim alanlarında güncel teknolojiyi kullanmak
  • Tedarik zincirinin tüm süreçlerini daha verimli yönetebilmek

Çözümler

Faydalar

  • Stoktan üretime, satıştan tahsilata kadar her noktada entegre bir yapı kurulması
  • Tüm iş süreçlerinde önemli ölçüde verimlilik artışı
  • Çok detaylı raporlama yapabilme
  • Üretim verimliliğinde yüzde 20 oranında iyileşme
  • Özellikle muhasebe birimi olmak üzere tüm personelin iş yükünde yüzde 50 azalma
  • Çalışan memnuniyetinde gözle görülür artış
  • e-Çözümler sayesinde kağıt masrafında yüzde 50 azalma

“Logo’yu uzun süreli yol arkadaşımız olarak görüyoruz”


Güneydoğu Cam Genel Müdürü Ahmet Haratoğlu, proje hakkında görüşlerini şu sözlerle aktardı: “Cam sektörü ülkemizde ve dünyada çok hızlı gelişim gösteriyor. Bu gelişim ve değişime uyum sağlayabilmek için bizim de sağlam bir altyapı üzerinde işlerimizi sürdürebilmemiz, tüm süreçlerimizi çok iyi yönetebilmemiz gerekiyor. Siparişin alınmasından üretim planlamaya, sevkiyattan teslimata ve tahsilata kadar geçen sürecin en iyi şekilde takip edilebilmesi için Logo’nun Netsis 3 Entegre çözümünden yararlanıyoruz. Yaklaşık 30 yıldır, Kalender Bilgisayar’ın da büyük desteğiyle Netsis çözümlerini kullanıyor, Logo’yu uzun süreli yol arkadaşımız olarak görüyoruz. Gelişime ve teknolojiye ayak uydurabilmek için gelecekte de yolumuza Logo ve Kalender Bilgisayar ile devam etmeyi planlıyoruz.”

 

 

 

 
 
 
05.04.2018
Detaylı bilgi için Sizi Arayalım.
Telefonunuza doğrulama kodu gönderilecektir.

Aydınlatma Metni’ni okudum, onaylıyorum.

Bu internet sitesinde yer alan tüm içerikler, ziyaretçilere bilgi verilmesi amacıyla hazırlanmış olup tavsiye amacı taşımaz. Logo sitede yer alan bilgilerin doğruluğu, güncelliği ve kullanılması konusunda herhangi bir güvence sunmaz. İlgili bilgiler kullanılmadan önce ilgili konu hakkında bir profesyonelle ile görüşülmesi tavsiye edilir. Logo bu sitede yer alan içerikler sebebiyle doğabilecek zararlar bakımından sorumluluk kabul etmez. Lütfen siteyi ve sitedeki bilgileri kullanmadan önce Kullanım Koşulları’nı okuduğunuzdan emin olunuz.

Logo Yazılım hakkındaki sorularınız ve talepleriniz için

Ürünler hakkında bilgi isteyebilir, demo talebinde bulunabilirsiniz. Uzmanlarımız sizi ihtiyacınıza göre en doğru çözüme yönlendirecektir.


Bize yazın size biz ulaşalım
Telefonunuza doğrulama kodu gönderilecektir.

Aydınlatma Metni’ni okudum, onaylıyorum.