facebook
Genel

Logo Yazılım Yönetici Sohbetleri’nin İlk Konuğu M. Buğra Koyuncu

Logo Yazılım olarak yeni bir video serisine başladık. “Yönetici Sohbetleri” video serimizin ilk konuğu, Logo Yazılım İcra Kurulu Başkanı M. Buğra Koyuncu oldu. Güneşli bir İstanbul gününde gerçekleştirdiğimiz bu sohbette Buğra Koyuncu, iş ve özel yaşamına dair sorularımızı yanıtladı. Alttaki videoya tıklayarak tüm seriyi izleyebilir veya bölüm detaylarını inceleyerek dilediğiniz bölümü doğrudan izleyebilirsiniz.

Yönetici Sohbetleri Bölüm 1

Yönetici Sohbetleri’nin bu ilk bölümünde, bu yılın ve yeni dönemin hem sektör hem de Logo Yazılım açısından değerlendirmesini M. Buğra Koyuncu’dan dinledik.

Yönetici Sohbetleri Bölüm 2

Siz nasıl bir iş ortamında çalışmak isterdiniz? Bugününüz ve geleceğiniz için ideal iş yerinin sahip olmasını istediğiniz özellikleri düşünmüşsünüzdür. Logo Yazılım’da çalışmanın nasıl bir duygu olduğunu, şirketin İcra Kurulu Başkanı M. Buğra Koyuncu’dan dinledik ve kariyer hedefindeki gençlere tavsiyelerini aldık.

Yönetici Sohbetleri Bölüm 3

Günümüzün en çok konuşulan ve geleceğimizi en çok etkileyeceği söylenen teknolojiler arasında yapay zeka, Nesnelerin İnterneti, Blockchain ve benzerleri yer alıyor. Bu trendlerin Logo Yazılım’ı nasıl etkileyeceğini M. Buğra Koyuncu bu bölümde anlatıyor.

Yönetici Sohbetleri Bölüm 4

Hangi sektörde faaliyet gösteriyor olursa olsun, tüm şirketler için en önemli konulardan biri dijital dönüşüm. Logo Yazılım’ın dijital dönüşümünü ve müşterilerinin dijital dönüşümündeki rolünü M. Buğra Koyuncu sizler için anlattı. 

Yönetici Sohbetleri Bölüm 5

Başarılı bir kariyer için özel hayatta sahip olmamız gerekenler neler? Özel yaşantımız iş hayatımızdaki başarıyı etkiler mi? Bu merak uyandıran konulardaki sorularımızı M. Buğra Koyuncu içtenlikle cevapladı.

Yönetici Sohbetleri Bölüm 6

Hobilerimiz hayatımızın en önemli renklerini oluşturur. Logo Yazılım İcra Kurulu Başkanı M. Buğra Koyuncu, bu sohbetimizde bizlere hobilerinden ve kendisine kazandırdıklarından bahsediyor.

Yönetici Sohbetleri Bölüm 7

Profesyonel gelişim için atılması gereken adımlar, takip edilmesi gereken yollar var. M. Buğra Koyuncu’nun kariyer tavsiyelerini bu bölümde sizlere aktarıyoruz.

Yönetici Sohbetleri Bölüm 8

Bilim kurgu ve bazen de gerilim temalı filmlerin önemli konuları haline gelen robotlar ve yapay zeka gibi teknolojiler, kimileri için tehlikeli ve uzak durulması gereken konular. M. Buğra Koyuncu’ya, “Bu yeni teknolojiler insanlığın geleceği için kaygı verici mi?” sorusunu yönelttik ve çarpıcı yanıtlar aldık.

05.10.2018
Detaylı bilgi için Sizi Arayalım.
Telefonunuza doğrulama kodu gönderilecektir.

Aydınlatma Metni’ni okudum, onaylıyorum.

Bu internet sitesinde yer alan tüm içerikler, ziyaretçilere bilgi verilmesi amacıyla hazırlanmış olup tavsiye amacı taşımaz. Logo sitede yer alan bilgilerin doğruluğu, güncelliği ve kullanılması konusunda herhangi bir güvence sunmaz. İlgili bilgiler kullanılmadan önce ilgili konu hakkında bir profesyonelle ile görüşülmesi tavsiye edilir. Logo bu sitede yer alan içerikler sebebiyle doğabilecek zararlar bakımından sorumluluk kabul etmez. Lütfen siteyi ve sitedeki bilgileri kullanmadan önce Kullanım Koşulları’nı okuduğunuzdan emin olunuz.

Logo Yazılım hakkındaki sorularınız ve talepleriniz için

Ürünler hakkında bilgi isteyebilir, demo talebinde bulunabilirsiniz. Uzmanlarımız sizi ihtiyacınıza göre en doğru çözüme yönlendirecektir.


Bize yazın size biz ulaşalım
Telefonunuza doğrulama kodu gönderilecektir.

Aydınlatma Metni’ni okudum, onaylıyorum.