facebook
Genel

Logo Yazılım’ın 2019 yeni reklam filmi yayında!

Kuruluşunun 35. yılını kutlayan Logo Yazılım, reklam filminde müşterilerine “35 yıldır sizinle büyüyor, geleceği birlikte yazıyoruz” mesajıyla sesleniyor.

 

Türkiye’nin en değerli bilişim markası Logo Yazılım’ın yeni reklam filmi yayına girdi.  Logo Yazılım, 35 yıldır tutku ve çeviklikle bu coğrafyada yaşayan herkes için değer yaratma gayesini, “birlikte” yol aldığı tüm paydaşlarıyla gerçekleştirdiğini vurgulayarak, duygusal bağ yakalamayı hedefliyor. Reklam kampanyasında sektörün ciddi duruşuna yeni bir soluk getiriliyor ve tüm büyüme süreçlerinde müşterilerinin yanında olduğunu esprili bir dille anlatılıyor.

Kuruluşunun 35. yılını kutlayan Logo Yazılım, sadece reklamlarda olur kurgusuyla giriş yapılan reklam filminde bebekten iş adamına, tohumdan köklü bir ağaca büyüme hikayesini göz açıp kapayıncaya kadar geçen bir süre içine sığdırıyor. Ve yılların Logo kullanıcılarının esnaflıktan holding sahipliğine uzanan yolculuklarına Logo olarak eşlik ettiğine, bu süreçte birlikte büyüdüğüne atıfta bulunarak izleyicilerle buluşuyor.

1.200’e yakın çalışanı, 800’den fazla iş ortağı ile 5.000 kişilik bir ekosistemde 90.000’den fazla aktif müşterisine ve 600.000’den fazla kullanıcısına hizmet veren Logo, vizyon olarak benimsediği “Geleceği birlikte yazıyoruz” sloganını “35 yıldır sizinle” söylemiyle pekiştirerek iletişiminin ana stratejisi olarak konumluyor.

Künye

Reklamveren: Logo Yazılım

Reklamveren Yetkilisi: Yiğit Çallı, Sinem Zenginçelebi, Petek Özkan Altındal

Reklam Ajansı: Reklam Merkezi

Kreatif Ekip: Duygu Özcan Ardağ, Ecem Yurdagül, Muhammet Avşar

Marka Ekibi: Yiğit Sal, Didem Erim, Cansu Baturlar

Prodüksiyon: Kala Film

Prodüktör: Zafer Özkan

Yönetmen: Barış Çorak

Görüntü Yönetmeni: Altuğ Ozan

Post Prodüksiyon: Sinefekt

Fotoğraf: 5500 Photography

 
24.10.2019
Detaylı bilgi için Sizi Arayalım.
Telefonunuza doğrulama kodu gönderilecektir.

Aydınlatma Metni’ni okudum, onaylıyorum.

Bu internet sitesinde yer alan tüm içerikler, ziyaretçilere bilgi verilmesi amacıyla hazırlanmış olup tavsiye amacı taşımaz. Logo sitede yer alan bilgilerin doğruluğu, güncelliği ve kullanılması konusunda herhangi bir güvence sunmaz. İlgili bilgiler kullanılmadan önce ilgili konu hakkında bir profesyonelle ile görüşülmesi tavsiye edilir. Logo bu sitede yer alan içerikler sebebiyle doğabilecek zararlar bakımından sorumluluk kabul etmez. Lütfen siteyi ve sitedeki bilgileri kullanmadan önce Kullanım Koşulları’nı okuduğunuzdan emin olunuz.

Logo Yazılım hakkındaki sorularınız ve talepleriniz için

Ürünler hakkında bilgi isteyebilir, demo talebinde bulunabilirsiniz. Uzmanlarımız sizi ihtiyacınıza göre en doğru çözüme yönlendirecektir.


Bize yazın size biz ulaşalım
Telefonunuza doğrulama kodu gönderilecektir.

Aydınlatma Metni’ni okudum, onaylıyorum.