facebook
Genel

Logo Yazılım, 2018’de toplam 13 ödülle başarısını taçlandırdı

Logo Yazılım, 2018 yılında 13 ödülle sektördeki liderliğini bir kez daha ortaya koydu. Toplamda 6 farklı ödül programından toplamda 13 ödülle dönen Logo Yazılım, 35 yıldır sektörü yönlendiren bir şirket olarak, hem müşterileriminin hem de ekosistemindeki herkesin deneyimini geliştirmek için çalışmaya devam ediyor. Logo Yazılım son olarak Brand Finance Türkiye’nin En Değerli Markaları araştırmasında “Türkiye’nin En Değerli Bilişim Markası” ödülünün yanı sıra, Türkiye’nin En Değerli Markaları” listesinde de 67’nci olarak yer aldı. 

Yazılım sektöründe, müşteri sayısı bakımında, uzun yıllardır lider olan Logo Yazılım, uluslararası bağımsız marka değerlendirme kuruluşu Brand Finance tarafından hazırlanan “Türkiye’nin En Değerli 100 Markası – Turkey 100” listesinde Bilişim kategorisinde birinciliği korudu. Genel sıralama içerisinde ise 72. sıradan 67. Sıraya yükseldi. 2018 araştırma sonuçlarına göre, listedeki yerini 5 sıra yukarıya taşıyan Logo, Türkiye’nin en büyük bağımsız yazılım kuruluşu olduğunu bir kez daha ortaya koydu.

Deloitte Technology Fast 50

  • Deloitte Technology Fast 50 Sıralaması
  • Deloitte Technology Fast 50 Big Stars Ödülü

2006 yılından bu yana düzenlenen Deloitte Teknoloji Fast 50 Türkiye Programı’nda Logo Yazılım, “Büyükler Ligi” olarak anılan ve 2017 mali yılı süresince gelirleri 50 milyon avro ve üzeri olan teknoloji şirketlerinin, son dört yıldaki büyüme hızlarına göre kendi aralarında değerlendirildiği “Big Stars” kategorisinde ödüle layık görüldü. Logo Yazılım, ayrıca Teknoloji Fast 50 Türkiye 2018 listesinde olduğu için de bir ödül aldı. Böylelikle bu yılki programdan toplamda iki ödül kazanmış oldu.

İlk 500 Bilişim Şirketi Araştırması

  • Yılın ERP Yazılımı Kategori Birincilik Ödülü
  • Türkiye Merkezli Üretici – Hizmet Kategorisi Birincilik Ödülü (eLogo)
  • Türkiye Merkezli Üretici Hizmet Ödülü
  • Yılın Ar-Ge Yatırımı Ödülü
  • Kocaeli Şirketleri Birincilik Ödülü

Türkiye’de bilişim alanındaki tek kapsamlı araştırma olan İlk 500 Bilişim Şirketi Araştırması bu yıl “İş Dünyası Bilişim Rüzgârı ile Büyüyor” mottosuyla gerçekleştirildi.

Logo Yazılım, en fazla ödül alan şirketlerden biri olan Logo, Yazılım alt kategorilerinden “ERP Yazılımı” ve “E-Defter, E-Fatura, E-Arşiv Uygulamaları” dallarında birincilik ödülleri aldı.

Bilişim 500 Plus bölümünde altında yer alan “Kocaeli Şirketleri” dalında da birincilik ödülü alan Logo Yazılım, ayrıca bu yılın en önemli ödülleri olan “Türkiye Katkı Özel Ödülleri” klasmanında da “AR-GE Yatırımı” ve “Türkiye Merkezli Üretici Hizmet” ödüllerini aldı.

Ar-Ge 250 – Türkiye’nin En Çok Ar-Ge Harcaması Yapan Şirketleri

  • Türkiye’nin Ar-Ge Harcamaları En Yüksek 250 Şirketi 13.lük
  • Türkiye’nin Ar-Ge Harcamaları En Yüksek 250 Şirketi” Ar-Ge harcama tutarının toplam cirodan aldığı paya göre lider

Türkiye’nin en büyük bağımsız yazılım kuruluşu Logo Yazılım, Turkishtime tarafından hazırlanan Ar-Ge 250 – Türkiye’nin En Çok Ar-Ge Harcaması Yapan Şirketleri araştırmasına göre Ar-Ge için cirosundan en çok kaynak ayıran şirket oldu. 2017 yılında Ar-Ge harcamalarına toplam cirodan %40’lık pay ayıran Logo, araştırmada birinci sırada yer aldı.

Logo Yazılım, bir önceki yılın En Çok Ar-Ge Harcaması Yapan Şirketleri listesi ile karşılaştırıldığında 13. sıraya yükselerek dev şirketleri geride bıraktı. Logo Yazılım bir önceki yılın araştırmasına göre de 4 basamak yükseldi ve 17. sıradan 13. sıraya yerleşti.

TİM 500 Hizmet İhracatı Ödülleri

  • Yazılım ve Bilişim Hizmetleri Kategori 3.’lüğü

Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) tarafından düzenlenen TİM – 500 Hizmet İhracatı Ödül Töreni’nde yazılım ve bilişim hizmetleri kategorisinde üçüncülük ödülüne layık görüldü.

21 Kasım 2017 Cuma günü Grand Tarabya Otel’de düzenlenen ödül töreninde Logo Yazılım İcra Kurulu Başkanı Buğra Koyuncu, kurumsal iş yazılımları alanında tek firma olarak ödülünü Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan’ın elinden aldı.

Kocaeli Sanayi Odası Sektörel Performans Değerlendirme Organizasyonu

  • Büyük Ölçekli Kuruluş Kategorisi Büyük Ödülü

Kocaeli Sanayi Odasının 2018 yılı Sektörel Performans Değerlendirme Organizasyonu kapsamında jüri tarafından en değerli ödül olarak belirlenen “Büyük Ölçekli Kuruluş Kategorisi Büyük Ödülü”nü kazanmıştır. 03.12.2018 akşamı Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy tarafından Logo Yazılım’ı temsilen İcra Kurulu Üyemiz Uğur N. Sipahi’ye takdim edilen ödül ile başarılı iş sonuçlarımız bir kez daha takdir edildi.

25.01.2019
Detaylı bilgi için Sizi Arayalım.
Telefonunuza doğrulama kodu gönderilecektir.

Aydınlatma Metni’ni okudum, onaylıyorum.

Bu internet sitesinde yer alan tüm içerikler, ziyaretçilere bilgi verilmesi amacıyla hazırlanmış olup tavsiye amacı taşımaz. Logo sitede yer alan bilgilerin doğruluğu, güncelliği ve kullanılması konusunda herhangi bir güvence sunmaz. İlgili bilgiler kullanılmadan önce ilgili konu hakkında bir profesyonelle ile görüşülmesi tavsiye edilir. Logo bu sitede yer alan içerikler sebebiyle doğabilecek zararlar bakımından sorumluluk kabul etmez. Lütfen siteyi ve sitedeki bilgileri kullanmadan önce Kullanım Koşulları’nı okuduğunuzdan emin olunuz.

Logo Yazılım hakkındaki sorularınız ve talepleriniz için

Ürünler hakkında bilgi isteyebilir, demo talebinde bulunabilirsiniz. Uzmanlarımız sizi ihtiyacınıza göre en doğru çözüme yönlendirecektir.


Bize yazın size biz ulaşalım
Telefonunuza doğrulama kodu gönderilecektir.

Aydınlatma Metni’ni okudum, onaylıyorum.