facebook
Genel

Logo Tiger 3’le yüzde 80 verimlilik artışı: Gerçek otomobilcilik

Logo Yazılım’la başarı hikayelerine bu defa otomotiv sektöründe köklü bir başarıya imza atmış olan bir firma var. 42 yıldan bu yana otomotiv sektöründe faaliyet gösteren Gerçek Otomobilcilik, 170 kişilik kadrosuyla 40 bin kişilik bir müşteri portföyüne hizmet veriyor.

Gerçek Otomobilcilik, bağlı bulunduğu gruptaki diğer şirketlerle birlikte kurumsal kaynak planlama (ERP) çözümü olarak Logo Tiger 3 kullanıyor. Logo Tiger 3 ile iş süreçlerinde verimlilik artışı kazanan şirket, %50’ye ulaşan maliyet tasarrufu sağlarken, müşteri ve çalışan memnuniyetinde de önemli kazanımlar elde ediyor.

GERÇEK OTOMOBİLCİLİK LOGO TIGER 3 ERP PROJESİ

42 yıldan bu yana otomotiv sektöründe hizmet veren Gerçek Otomobilcilik, Opel ve Nissan bayisi olarak alım- satım ve servis hizmetlerinin yanı sıra kiralama, yedek parça, ikinci el araç ticareti gibi sektörün bütün kâr merkezlerinde faaliyet gösteriyor.

170 kişilik kadrosuyla 40 bin kişilik bir müşteri portföyüne hizmet sunan Gerçek Otomobilcilik, bağlı bulunduğu gruptaki diğer şirketlerle birlikte kurumsal kaynak planlama (ERP) çözümü olarak Logo Tiger 3 kullanıyor.

Logo Tiger 3 ile iş süreçlerinde yüzde 80’e varan verimlilik elde eden Gerçek Otomobilcilik, ERP ile Logo Bordro Plus ve Logo e-Çözümler entegrasyonu sayesinde de Muhasebe ve İnsan Kaynakları birimlerinin iş yükünü önemli ölçüde azaltarak çalışan memnuniyetini artırıyor. Gerçek Otomobilcilik, yakın gelecekte Logo e-İrsaliye çözümünü de sisteme entegre etmeyi planlıyor.

İhtiyaçlar

  • Grup genelinde kullanılabilecek bir ERP sistemi kurmak
  • Tüm süreçleri tek noktadan yönetebilmek
  • İş süreçlerinde verimliliği artırmak

Çözümler

Faydalar

  • İş süreçlerinde %80’e varan verimlilik artışı ve %50’ye ulaşan maliyet tasarrufu
  • Tüm faaliyetlerin tek sistem üzerinde birleştirilmesiyle zaman tasarrufu ve kolaylık
  • Operasyonel iş yükünde yüzde %50 azalma
  • Kiralama ve servis süreçlerinde daha etkili takip ve daha yüksek düzeyde müşteri memnuniyeti
  • Finansal verilerin doğru yorumlanması sayesinde daha hızlı ve sağlıklı stratejik kararlar
  • Muhasebe mevzuatına tam uyum
  • Kullanıcı dostu arayüz sayesinde %50 daha kısa işlem süreleri
  • Logo e-Çözümler ve Logo Bordro Plus ile entegrasyon
  • Çalışan memnuniyetinde artış

Serhan Sucu / Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı, Gerçek Otomobilcilik

“Gerçek Otomobilcilik olarak yaklaşık 17 yıldır Logo’yla çalışıyoruz. Bu süreçte Logo bütün ihtiyaçlarımızı her zaman en hızlı ve etkili şekilde karşıladı. Teknolojik yenilikleri süratle benimseyen ve çözümlerine adapte eden Logo ile çalışmaktan çok memnunuz. Logo iş ortağı Yörünge Bilgi İşlem’den de 17 yıldır kaliteli ve hızlı hizmet alıyoruz. Uzun yıllardır yürüttüğümüz başarılı iş birliğinin bundan sonra da devam edeceğine inanıyorum.”

İbrahim Taner Kaplan / Grup Muhasebe Müdürü, Gerçek Otomobilcilik

“Kullandığımız çözümlerden istediğimiz verimi elde edemediğimizi görünce, 2002 yılında Logo ile tanıştık. O tarihten bu yana ERP çözümü olarak Logo’nun sürekli yenilenen portföyündeki ürünleri tercih ediyoruz. Halen devrede olan Logo Tiger 3 ERP, grubumuzdaki üç firmada kullanılıyor. Logo çözümlerinden duyduğumuz memnuniyet sonucunda, yakın zamanda Logo e-İrsaliye çözümünü de sisteme entegre edeceğiz.”

01.11.2018
Detaylı bilgi için Sizi Arayalım.
Telefonunuza doğrulama kodu gönderilecektir.

Aydınlatma Metni’ni okudum, onaylıyorum.

Bu internet sitesinde yer alan tüm içerikler, ziyaretçilere bilgi verilmesi amacıyla hazırlanmış olup tavsiye amacı taşımaz. Logo sitede yer alan bilgilerin doğruluğu, güncelliği ve kullanılması konusunda herhangi bir güvence sunmaz. İlgili bilgiler kullanılmadan önce ilgili konu hakkında bir profesyonelle ile görüşülmesi tavsiye edilir. Logo bu sitede yer alan içerikler sebebiyle doğabilecek zararlar bakımından sorumluluk kabul etmez. Lütfen siteyi ve sitedeki bilgileri kullanmadan önce Kullanım Koşulları’nı okuduğunuzdan emin olunuz.

Logo Yazılım hakkındaki sorularınız ve talepleriniz için

Ürünler hakkında bilgi isteyebilir, demo talebinde bulunabilirsiniz. Uzmanlarımız sizi ihtiyacınıza göre en doğru çözüme yönlendirecektir.


Bize yazın size biz ulaşalım
Telefonunuza doğrulama kodu gönderilecektir.

Aydınlatma Metni’ni okudum, onaylıyorum.