facebook
Genel

Logo İşbaşı, Webrazzi Ödülleri 2018’de İki Kategoride Aday

Geleneksel hale gelen Webrazzi Ödülleri 2018’de Logo İşbaşı iki kategoride birden finalde yarışıyor. Fintech ve SaaS Uygulamaları kategorisinde aday gösterilen Logo İşbaşı‘nı oylarıyla desteklemek isteyenler odul.webrazzi.com adresini ziyaret ederek kısa bir üye girişi işleminin ardından oylarını kullanabilirler.

Önceki gün başlayan ve 4 Ocak saat 17:00’ye kadar devam edecek oylama sürecinde; 32 farklı kategori için internet şirketleri, markalar, yeni girişimler, girişimciler ve yatırımcılar, Webrazzi okuyucularının oylarını bekliyor.

Üye girişi yapmak çok kolay

Oylama sürecinde oy kullanabilmek için odul.webrazzi.com adresinde, Webrazzi üyeliği ile sisteme giriş yapılması gerekiyor. Webrazzi üyeliğini edinmek için Facebook, Twitter veya LinkedIn hesaplarından biri ile giriş yapılabiliyor. Dileyen e-posta adresi ile de üyelik oluşturulabilir.

Oy kullanmak isteyen herkesin, her bir Webrazzi üyeliği için 1 oy kullanma hakkı var. Oy verme sürecinde tüm kategoriler için adaylar, rastgele olarak sıralanıyor. Bu yüzden Fintech ve Saas Uygulamalar kategorilerinde Logo İşbaşı‘nı seçmek için ilgili bölümleri dikkatlice incelemelisiniz.

İki yeni kategori eklendi

Webrazzi Ödülleri 2018‘in aday belirleme sürecini yılın girişiminden yılın mobil uygulamasına toplamda 3o kategori için açıldı. Fakat bu 30 kategoriye ek olarak iki yeni kategori de yarışmaya dahil edildi. Yılın video sitesi ve yılın internet dizisi kategorilerinin Webrazzi Ödülleri 2018’e dahil edilmesi ile birlikte toplamda 32 kategori ve 297 adaya ulaşılmış oldu.

Oldukça yüksek bir katılımla oylama süreçleri yaşayan Webrazzi Ödülleri 2016’da 134.232 adet, geçtiğimiz yıl ise 123.212 oy kullanıldı. Webrazzi Ödülleri 2018’de her bir kategori için, her kullanıcı bir oy kullanabilecek.

Logo İşbaşı oylarınızı bekliyor

Son olarak adaylar ve kazananların tamamen halk oylamasıyla belirlendiği Webrazzi Ödülleri 2018 hakkında kural ve sıkça sorulan soruları inceleyebilirsiniz.

Fintech ve Saas kategorilerinde Logo İşbaşı‘nı seçmek için hemen şimdi odul.webrazzi.com adresini ziyaret edin ve oylarınızı kullanın!

27.12.2018
Detaylı bilgi için Sizi Arayalım.
Telefonunuza doğrulama kodu gönderilecektir.

Aydınlatma Metni’ni okudum, onaylıyorum.

Bu internet sitesinde yer alan tüm içerikler, ziyaretçilere bilgi verilmesi amacıyla hazırlanmış olup tavsiye amacı taşımaz. Logo sitede yer alan bilgilerin doğruluğu, güncelliği ve kullanılması konusunda herhangi bir güvence sunmaz. İlgili bilgiler kullanılmadan önce ilgili konu hakkında bir profesyonelle ile görüşülmesi tavsiye edilir. Logo bu sitede yer alan içerikler sebebiyle doğabilecek zararlar bakımından sorumluluk kabul etmez. Lütfen siteyi ve sitedeki bilgileri kullanmadan önce Kullanım Koşulları’nı okuduğunuzdan emin olunuz.

Logo Yazılım hakkındaki sorularınız ve talepleriniz için

Ürünler hakkında bilgi isteyebilir, demo talebinde bulunabilirsiniz. Uzmanlarımız sizi ihtiyacınıza göre en doğru çözüme yönlendirecektir.


Bize yazın size biz ulaşalım
Telefonunuza doğrulama kodu gönderilecektir.

Aydınlatma Metni’ni okudum, onaylıyorum.