facebook
Genel

Konfor Mobilya’nın Bayi Otomasyonu Logo Diva’ya Emanet

İzmirli Konfor Mobilya, yenilenen vizyonu doğrultusunda bayileriyle kuracağı otomasyon platformu için, Logo Yazılım’ın perakende çözüm ailesinde yer alan, Logo Diva’yı seçti. Gerçekleşen işbirliği kapsamında,  Konfor Mobilya’nın Türkiye genelindeki 60 mağazasında, Logo Diva çözümleri kullanılacak.

Konuyla ilgili yaptığı açıklamada Konfor Mobilya olarak, yepyeni bir konseptle yeni bir döneme girdiklerini belirten Konfor Mobilya Genel Müdür Yardımcısı Erden Gönen, “Rakiplerimizin bir adım önüne geçmek ve marka olmanın gereklerini yerine getirmek adına, zamanın ötesine geçmek, değişmek, yenilenmek ve müşterilerimizin yaşamlarına yeni bir konfor getirmemiz gerekiyordu. Özellikle 2019 yılı sonuna kadar 150 mağazaya ulaşma hedefimizle beraber verimliliğimizi artırma, modernleşme ve otomasyona geçiş sürecini başlattık. Bayi otomasyonu için tercih ettiğimiz Logo Diva çözümlerinin, verimliliğimizi arttırarak, rekabette bizi öne çıkaracağına inanıyoruz.” dedi.

Abonelik modeliyle maliyet yükünü azaltıyor

İşbirliğinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Logo Yazılım Perakende Satış Direktörü Kutadgu Arslan, Logo Diva’nın, tüm perakende mağaza ve satış kanalı yönetimi süreçlerinin merkezden etkin yönetimini ve otomasyonunu sağladığını söyledi.

Logo Diva’nın sürekli güncellenen teknolojisiyle bayilerin değişen taleplerine hızlı şekilde cevap verebilen bir ürün olduğunu dile getiren Arslan, “Doğrudan Hizmet Modeli olarak kullanılan bu yazılım (SaaS), bayilerin bilgi teknolojileri yükünü ortadan kaldırarak (sunucu kurulumu, bakım, yedekleme), son kullanıcıya sunacakları perakende hizmetlerine (müşteri deneyimi, kampanya) odaklanabilmelerini sağlıyor. Ürün, birden fazla mağazası olan bayilerin stok durumlarını rahatlıkla izlemesine imkan veriyor. Logo Diva aynı zamanda sunduğu abonelik modeliyle, bilgi teknolojileri maliyet yüklerini (server kurulumu, bakım, teknik insan kaynağı ihtiyacı gibi) büyük oranda azaltarak her zaman en güncel versiyonun kullanılmasını sağlıyor.” dedi.

e-Mevzuat modülü sayesinde işler kolaylaşıyor

Logo Diva; kullanıcıların stoklarını etkin bir şekilde takip etmelerine, güncel stok miktarını anlık görerek kolaylıkla yönetmelerine, mağazalarında müşterilerini tanıyarak geçmiş hareketlerini izleyip, buna bağlı yeni satış kararları almalarına imkan veriyor. Üründeki e-Mevzuat modülü sayesinde e-Arşiv, e-Fatura, yeni nesil yazar kasa kullanımı gibi mevzuat yükümlülüklerini yerine getirebilen kullanıcılar, ayrıca bilgi altyapılarında meydana gelen ihtiyaçlara anında çözüm geliştirmek için sunulan tele-destek hizmetinden hafta içi 09:00-22:00, hafta sonu 10:00-22:00 saatleri arasında ücretsiz yararlanabiliyor.

29.03.2018
Detaylı bilgi için Sizi Arayalım.
Telefonunuza doğrulama kodu gönderilecektir.

Aydınlatma Metni’ni okudum, onaylıyorum.

Bu internet sitesinde yer alan tüm içerikler, ziyaretçilere bilgi verilmesi amacıyla hazırlanmış olup tavsiye amacı taşımaz. Logo sitede yer alan bilgilerin doğruluğu, güncelliği ve kullanılması konusunda herhangi bir güvence sunmaz. İlgili bilgiler kullanılmadan önce ilgili konu hakkında bir profesyonelle ile görüşülmesi tavsiye edilir. Logo bu sitede yer alan içerikler sebebiyle doğabilecek zararlar bakımından sorumluluk kabul etmez. Lütfen siteyi ve sitedeki bilgileri kullanmadan önce Kullanım Koşulları’nı okuduğunuzdan emin olunuz.

Logo Yazılım hakkındaki sorularınız ve talepleriniz için

Ürünler hakkında bilgi isteyebilir, demo talebinde bulunabilirsiniz. Uzmanlarımız sizi ihtiyacınıza göre en doğru çözüme yönlendirecektir.


Bize yazın size biz ulaşalım
Telefonunuza doğrulama kodu gönderilecektir.

Aydınlatma Metni’ni okudum, onaylıyorum.