facebook
Proje

Hesap ekstre yönetimi nedir?

Hesap ekstre yönetimi, bir hesaba ait bakiye, ödeme, borç bilgileri gibi bilgilerin kaydedilmesi, incelenmesi ve analiz edilmesine olanak sağlayan bir sistemdir. Ayrıca hesap ekstre yönetimi sayesinde bankalar da dahil olmak üzere finans kuruluşları müşterilerinin banka hesaplarını inceleyebilir ve denetleyebilir.

Hesap ekstre yönetimi nasıl yapılır?

Hesap ekstre yönetimi, bir banka hesabıyla ilgili finansal işlemleri yönetmeye ve takip etmeye yardımcı olur. Bu sistem sayesinde hesabın cari bakiyesi, gelen ve giden para transferleri, borçlar ve alacaklar gibi bilgiler incelenebilir. Şahıslar ve işletmeler finansal işlerini takip etmek ve mali durumlarını etkin bir şekilde yönettiklerinden emin olmak için hesap ekstre yönetiminden yaygın olarak faydalanırlar. Hesap ekstre yönetiminin kullanıldığı başlıca alanlar şunlardır:

  1. Gelir ve gider takibi: Bireyler ve işletmeler hesap özetlerini inceleyerek gelir ve giderlerini kolaylıkla takip edebilirler.

  2. Hesap bakiyelerinin düzenlenmesi: Hesaptaki tutarsızlıklar hesap ekstre yönetimi sayesinde kolaylıkla tespit edilebilir.

  3. Hesap sahibinin bilgisi dışındaki işlemleri tespit edilmesi: Hesap ekstre yönetimi hesaplardaki şüpheli işlemlerin erken dönemde fark edilmesine olanak sağlar.

  4. Bütçe yapma: Şahıslar ve işletmeler, gelir ve giderleri düzenli olarak takip ederek, finansal hedeflerine ulaşmalarına yardımcı olacak finansal planlar oluşturabilir.

  5. Hesap hareketlerini izleme: Bankalar dahil olmak üzere diğer finansal kuruluşlar hesap ekstre yönetimi ile müşterilerinin hesap hareketlerini kontrol edebilir ve mevzuata uygun olmayan durumlar olduğunda müdahale edebilirler.

Logo Hazine Sihirbazı ile hesap ekstre yönetimi

Kullanıcıların hesap ekstresi yönetimini, bütçe planlamasını ve takibini kolaylaştırmak için tasarlanmış olan Logo Hazine Sihirbazı bir finansal yönetim aracıdır. Logo ERP ürünleri ile bankalar arasındaki süreçleri yöneten Logo Hazine Sihirbazı, tüm banka hesap hareketlerinin ERP'ye hızlı bir şekilde aktarımını ve tek noktada listelenebilmesini sağlıyor. Böylece hem kullanıcılar zaman tasarrufu elde ediyor hem de hatalı kayıt girişleri yaşanmıyor. Logo-banka bakiye raporu gün sonunda sistem üzerinde kolayca alınıyor. 20’den fazla banka ile hazır entegrasyon imkanı ile, ödemelerin zamanında ve doğru bir şekilde yapılmasını da mümkün kılan Logo Hazine Sihirbazı, kullanıcıların bir yandan veri güvenliğini artırırken, diğer yandan da operasyonel avantajlarıyla zaman tasarrufu kazandırıyor.

07.02.2023
Detaylı bilgi için Sizi Arayalım.
Telefonunuza doğrulama kodu gönderilecektir.

Aydınlatma Metni’ni okudum, onaylıyorum.

Bu internet sitesinde yer alan tüm içerikler, ziyaretçilere bilgi verilmesi amacıyla hazırlanmış olup tavsiye amacı taşımaz. Logo sitede yer alan bilgilerin doğruluğu, güncelliği ve kullanılması konusunda herhangi bir güvence sunmaz. İlgili bilgiler kullanılmadan önce ilgili konu hakkında bir profesyonelle ile görüşülmesi tavsiye edilir. Logo bu sitede yer alan içerikler sebebiyle doğabilecek zararlar bakımından sorumluluk kabul etmez. Lütfen siteyi ve sitedeki bilgileri kullanmadan önce Kullanım Koşulları’nı okuduğunuzdan emin olunuz.

Logo Yazılım hakkındaki sorularınız ve talepleriniz için

Ürünler hakkında bilgi isteyebilir, demo talebinde bulunabilirsiniz. Uzmanlarımız sizi ihtiyacınıza göre en doğru çözüme yönlendirecektir.


Bize yazın size biz ulaşalım
Telefonunuza doğrulama kodu gönderilecektir.

Aydınlatma Metni’ni okudum, onaylıyorum.